چگونه یاد بگیریم؟ راهنمای انتخاب مسیر یادگیری + تکنیک های سرچ در گوگل

چگونه یاد بگیریم؟ چگونه مسیر یادگیری و انتخاب حوزه فعالیت خود را پیدا کنیم؟ دوست دارید موسیقی بنوازید؟ یک چهره یا منظره زیبا را نقاشی کنید؟ یا از زیبایی هایی اطرافتان عکس بگیرید؟ اگر جواب شما مثبت باشد تقریبا میتوان گفت به هنر علاقه مندید. عاشق کارهای فنی مثل مکانیک هستید؟ یادگیری زبان و آموزش دادن به دیگران برای شما کاری مفرح و روحیه بخش است؟ یا مثل من از الگوریتم و برنامه نویسی لذت میبرید؟ اگر برای این موارد جواب شما مثبت باشد تقریبا میتوان گفت به حوزه فن علاقه مندید.
اما صبر کنید؛ حالت سومی هم وجود دارد که در ادامه به آن میپردازم
چگونه یاد بگیریم؟
ما سالها از زندگی خود را در مدرسه می گذرانیم، اما بسیاری از مهارت های زندگی در مدرسه وجود ندارد. تفکر انتقادی، مکالمات سازنده، دست زدن به پول، بررسی مشاغل، مدیریت زمان و مراقبت از خود فقط چند مورد بسیار کوچک است که در مدارس اصلا به آنها پرداخته نمیشود. یکی از مهارتهایی که ما وقت کافی برای آن صرف نمی کنیم این است که چگونه یاد بگیریم؟ نحوه یادگیری و انتخاب مسیر درست چگونه است. درواقع شاید نمیدانیم که باید چه کاری انجام دهیم، با چه کسی مشورت کنیم که راهنماییمان کند. احتمالا شما هم در ابتدا قصد داشتید به آرزوهای خودتان برسید و تا آخر عمر به آن مشغول باشید و زندگی خود را بگذرانید. اما خانوداه و اطرافیان شما را وادار میکنند که یا باید دکتر شوید یا مهندس!!!
بررسی ساختار وجودی
یک نکته بسیار بسیار مهم که باید مد نظرتان باشد اینست که موفقیت یک شبه بدست نمی آید. خواه هنر باشد یا فن. نقاشی باشد یا برنامه نویسی. موسیقی باشد یا مکانیک. در هر زمینه ای که انتخاب می کنید باید تلاش مستمر داشته باشید و ممارست به خرج دهید. به حدی که آن کار برای شما روتین شده و به اصطلاح ملکه ذهن شما شود. در قدم بعدی برای انتخاب مسیر ساختار وجود خود را بررسی کنید که از چه کاری بیشترین لذت را می برید.
من در اینجا طبق تجربه شخصی 3 گرایش را که در آن قرار گرفتم را برای شما تشریح خواهم کرد.
۱) هنر
اگر بخواهم هنر را ساده تر بیان کنم بعدی از وجود انسان است که احساسات و عواطف خود را می تواند به نمایش بگذارد مثل مجسمه سازی موسیقی تصویرسازی و تصویربرداری رنگ شناسی و نقاشی و … هنگامی که ۱۰ سالم بود با ساز سنتور موسیقی را آغاز کردم و حدوداً پنج سال به نواختن آن مشغول بودم و فقط از نواختن صدای سنتور لذت می بردم و به صورت حرفهای آن را دنبال نمی کردم. پس از مدتی از سنتور دلسرد شدم و به موسیقی الکترونیک گرایش پیدا کردم. چندین برنامه آهنگسازی نصب کردم و سعی کردم با آنها موسیقی تولید کنم. مدت زیادی گذشت و حدوداً پنج سال دیگر من به موسیقی پرداخته بودم کسب درآمد هم از آن داشتم اما به میزانی که اطرافیانم از درامد موسیقی تعریف کرده بودند نبود.
از این که می توانستم یک قطعه موسیقی بنوازم لذت می بردم و این چیزی جز جذابیت برای من نبود و در عین حال من از ساعتها نواختن موسیقی خسته نمی شدم و مدام شوق این را داشتم که باز هم موسیقی بنوازم. اما همه اینها نیازمند زمان، تجربه و احساس بود. زمانی که من علاقه مند به موسیقی شدم مشغول تحصیل بودم و زمان لازم را نداشتم و وقتی نمی توانستم زمان بگذارم تجربه زیادی هم کسب نمیکردم و کم کم احساس در من کشته می شد و از بین میرفت. چون به صورت مبتدی می نواختم تقریباً در آمد چشمگیری نداشتم. آنجا بود که فهمیدم هنر به صورت حرفهای پردرآمد است نه به صورت مبتدی!!!
۲) فن
زمانی که محصل بودم به درس ریاضی علاقه زیادی داشتم و علاقهام به قدری زیاد بود که به دروس دیگر اهمیتی نمی دادم. در مسابقات ریاضی و المپیادها شرکت می کردم و سعی می کردم که در آنها موفق شوم. زمانی که برای کنکور خودم را آماده می کردم احساس خاصی برای رشته حسابداری یا کامپیوتر داشتم. بعد از کنکور در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار در دانشگاه لرستان قبول شدم و در آنجا دوستانی پیدا کردم که مسیر زندگی من را عوض کردند و با دنیای بزرگ و عجیبی به نام برنامه نویسی آشنا شدم.
این دقیقاً نقطه اوج و سکوی پرتابی برای من بود. با تکنولوژی ها و زبان های برنامه نویسی زیادی آشنا شدم اما دقیقا کاربرد هر کدام را نمی دانستم و فقط سعی می کردم که یک زبان را یاد گرفته و بتوانم با آن هر کاری انجام دهم. در ابتدا با زبان سی پلاس پلاس آغاز کردم. زبانی که در دانشگاه نیز تدریس می شد اما مشکل این بود که کاربرد این زبان را نمی دانستنم و فقط سعی میکردم که دروس دانشگاهی خود را که مرتبط با آن بود پاس کنم. بعد از آن با دنیای وب آشنا شدم اما علاقه کمی به توسعه و برنامه نویسی در آن زمینه داشتم. با زبان های دیگری مانند php، جاوا، پایتون و حتی روبی بیشتر آشنا شدم و باز هم همان مشکل همیشگی را داشتم.
کاربرد در دنیای واقعی آنها را نمی دانستم. از رشد سریع پلتفرمهای موبایل تصمیم گرفتم توسعه در زمینه اپلیکیشن های تلفن همراه را ادامه دهم اما دقیقاً مسیر خلق یک اپلیکیشن را نمی توانستم برای خودم تصور کنم و از آنجایی که خلاقیت بصری زیادی نداشتم نمی توانستم یک رابط کاربری برای اپلیکیشن خودم طراحی کنم و در طی یک مسیر زودگذر، این حوزه برای من حالت تکرار شکست داشت. احتمالاً اگر اگر با تکنیک های جستجو در وب بیشتر آشنا بودم به این مشکلات دچار نمیشدم. تصمیم گرفتم یک دوره بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو را بگذرانم. یک دوره بسیار پرفروش در سایت یودمی پیدا کردم. در سایتهای ایرانی رایگان آن را دانلود کردم و از ابتدا تا انتهای آن را دیدم. با اینکه مدرس هندی بود کمی درک آن سخت بود اما انگیزه من از یادگیری به قدری زیاد بود که این مورد اصلا به چشم نمی آمد.
بعد از یادگیری seo، چند پروژه گرفتم و آن ها را به صفحه اول گوگل رساندم اما کماکان میدانستم که اطلاعاتم هنوز کامل نیست و این حس هر روز مرا آزار میداد. هنوز حس میکردم یادگیری این مهارت به تنهایی کافی نیست. بعد از اینکه مدتی تحقیق کردم و فهمیدم سئو بخشی از بازاریابی دیجیتال و دیجیتال مارکتینگ است . پیش همان دوستانی که در دانشگاه با هم آشنا شده بودیم و مشغول به کار شدم و در کنار بهینه سازی سایت، اینستاگرام مارکتینگ پیج فوتبالر هم انجام می دادیم و به مدت حدود هفت ماه، آن را به حدود ۸۰۰۰ فالوور رساندیم و پست های ما آمار بسیار خیره کنندهای داشت.
درسهایی که از فن و به خصوص شاخه برنامه نویسی یاد گرفتم این بود که برنامه نویسی در شرایطی که حرفهای باشید بسیار جذاب و فوق العاده است. فن هیچ وقت از بین نمی رود زیرا دارای تکنولوژی های بسیار زیادی است که تقریبا آن را نامیرا میکند. یک برنامه نویس همیشه در حال یادگیری است و چیزهای بهتری را تجربه می کنند و با دانش و هوش خود می تواند بهترین اتفاقات را در آن حوزه رقم بزند اما ممکن است در شرایط مبتدی هم پردرآمد باشد که تقریباً احتمال آن ۱۰ درصد است. اگر نتوانید نتیجه خوبی در مدت زمان معینی بگیرید خسته کننده و فرسایشی می شود. در همه جا می شنویم و می بینیم برنامه نویسی شغل بسیار پردرآمدی است و تقریباً ساعات کاری در این حوزه منعطف است در صورتی که این جملات ممکن است برای برنامه نویس سم باشد و او را دارای غرور کاذب و رویاپردازی های بسیار زیادی کند.
۳) هنرِ فنی
امیدوارم که تا اینجای کار خسته نشده باشید چون قصد دارم از بعد سوم یعنی هنر فنی برای شما صحبت کنم. تا اینجای کار من هم هنر و هم فن به معنای برنامه نویسی را تجربه کرده بودم و به هر کدام علاقه داشتم اما هر کدام به صورت مجزا نمیتوانستم ادامه دهم چون ازطرفی هنر مشکلات خاص خودش را داشت و برنامه نویسی هم از یک طرف. ساختار وجودی خودم را بررسی کردند من عاشق تحقیق کندوکاو بودم و دوست داشتم هر چیزی را که دیگران از آن اطلاع ندارند جستجو کرده و به آنها بدهم. بهترین کتاب در حوزه بازاریابی. بهترین آهنگ های الکترونیک 2018. بهترین فیلم 2017. بهترین عکس از طبیعت.
برای مثال زمانی که دوستانم قصد خرید موبایل، تبلت یا لپ تاپ خریداری کنند از من مشورت می گرفتند. چون می دانستند که می توانم بسیار حرفهای تحقیق کرده و درباره محصول مورد نظر آنها پیشنهاداتی بدهم. تقریباً جستجو و تحقیق در شاخه فن قرار می گرفت اما من آن را هنر فنی تحقیق و جستجو می بینم – در ادامه به شما خواهم گفت چگونه به صورت حرفهای خواسته هایتان را بتوانید با جستجو کردن پیدا کنید-.
اما از طرفی نمیتوانستم بیخیال برنامه نویسی شوم. من عاشق این کار بودم. از نوشتن کد و دیدن خروجی لذت می بردم می توانستم با چند خط کد یک چیز جدید را خلق کنم. سریعا دست به کار شدم و پس از تحقیق فراوان حوزه داده کاوی را برای خودم انتخاب کردم. این حوزه دقیقا همان چیزی بود که من مدتها دنبالش بودم. ترکیبی از هنر، تحقیق و جستجو، فن برنامه نویسی و نتیجه گیری. هم میتوانستم هنر را در آن پیاده سازی کنم. هم با زبان برنامه نویسی پایتون اطلاعات مفید در هر زمینه را بدست بیاورم و در دیجیتال مارکتینگ از این اطلاعات نهایت استفاده را ببرم. چه چیزی بهتر از این. تمام خواسته های من در این پکیج جمع آوری شده بود و من مطمئن بودم که این حوزه کاملا متناسب با شخصیت و ساختار وجودی من است.
اما بعد سوم نیز مزایا و معایبی نیز داشت. شما در حال یادگیری یک مبحث جدید هستید بسیار برای شما جذاب است و این جذابیت تمام انگیزه شماست که خسته نشوید و با زمانی که برای یادگیری میگذارید تجربه کسب می کنید. از کسب تجربه احساس خوشایندی به شما دست می دهد و مجموعه همه اینها زیباشناسی و هوش شما هست است که باعث ارتقا سطح شما می شود. در بعد هنر فنی توجه شما به هر دو نیاز فن و هنر معطوف میشود. در هنر فنی در هر شرایطی درآمد خودتان را خواهید داشت برای مثال وقتی شما بلد باشید یک تصویر را چگونه ادیت کنید کار با فتوشاپ برای شما راحت تر می شود با یک ابزار دیجیتالی می توانید هنر را پیاده سازی کنید در افتر افکت می توانید ویدیو خلق کنید و فیلم بسازید. حتی اگر در هنر زیاد هم حرفهای نباشید با هنر فنی میتوانید تاثیرگذاری بیشتری داشته باشید. مجموعه این عوامل باعث پیشی گرفتن از دیگران میشود اما در کنار همه این محاسن معایب مانند عناوین گسترده و زمان کم ممکن است شما را در رسیدن به اهدافتان کندتر کند. برای مثال در حوزه داده کاوی عناوین بسیار گسترده وجود دارد و اگر بخواهید تمام این عناوین را یاد بگیرید تقریباً باید چند سال زمان بگذارید. زمان زیاد باعث تداخل کاری مشود و همین که یک شاخه را به شاخه دیگر ترجیح می دهید شما را فرسوده خواهد کرد.
برای مثال در حوزه داده کاوی چندین شاخه وجود دارد. در حوزه متن، تصویر، بورس، سیستم های پیشنهاد دهنده، اتوماسیون، بیمه، بانک، دیجیتال مارکتینگ، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، پایگاههای داده برنامه نویسی تحت وب به صورت هوشمند و زمینه های گسترده دیگر و شما فرض کنید که می خواهید همه اینها را یاد بگیرید. به نظر شما به چقدر زمان نیاز دارید؟ جواب این سوال با شما.
انتخاب سوژه / پروژه
احتمالا تا اینجای مقاله باید مسیر خود را شناخته باشید. به کدام گرایش علاقه دارید و چگونه برای رسیدن به اهدافتان برنامه ریزی میکنید؟ در اینجا من موسیقی را برای سوژه مورد نظر انتخاب میکنم. (که صرفا ذهن شما معطوف به برنامه نویسی نشود).
توانایی ها و امکانات خود را بسنجید
آیا نت میدانید؟ با مسیر ساخت یک قطعه موسیقی آشنایی دارید؟ اصلا میدانید که برای ساخت موسیقی از چه وسایلی باید استفاده کنید؟ اگر مبحث تئوری باشد باید مطالعه کنید. اگر ویدیو های آموزشی وجود دارد ببینید. از اساتید مرتبط سوالات خود را بپرسید. یا در کلاس های آنلاین یا حضوری شرکت کنید.
میزان دخل و خرج پروژه خود را تخمین بزنید
به چه میزان هزینه نیاز دارید تا شروع کنید؟ آیا از همان ابتدا نیاز به تجهیزات فوق العاده برای موسیقی دارید؟ و اگر این تجهیزات نباشد نمیتوانید کار کنید؟ این نوع تفکر کاملا غلط است. با هزینه و امکانات کم استارت کار خود را بزنید و سعی کنید با توانایی های خود یک شگفتی خلق کنید. این یک تکنیک فوق العاده یادگیری است که هزینه خود را کاهش داده و توانایی خود را افزایش دهید.
در مورد راهکار انجام پروژه تحقیق کنید
فکر کنید تمام موارد بالا را انجام دادید. در چه شرایطی میخواهید موسیقی بسازید؟ چگونه سر و صداهای تولید شده را کنترل میکنید؟ چگونه صداها را در کنار هم میکس خواهید خواهید کرد؟ چگونه تنظیم و سازیندی ها را انجام میدهید؟
چرا نشد؟
اگر یک قطعه چندان خوب هم نساخته اید اشکال ندارد. هیچوقت از کار خود خجالت نکشید. همه از بدو تولد اینکاره و حرفه ای به دنیا نیامده اند. تمام انسان ها با تلاش و پشتکار به جایی که الان هستند رسیده اند. پس شما هم که در ابتدای مسیر هستید با تلاش و کوشش خود میتوانید به جاهای خوب برسید و حرفه ای شوید.
به دنبال پاسخ “چرا نشد” بروید
چرا ساز های انتخاب شده جالب نشدند؟ چرا مثل فلان آهنگساز نشد؟ چرا صدای بعضی از ساز ها بالاتر و بعضی ها پایین تر است؟ سعی کنید پاسخ سوالات “چرا نشد” خود را پیدا کنید.
اگر موفق نشدیم چه کار کنیم؟
نگران نباشید، مراحل ۴ و ۵ را دوباره تکرار کنید.
سیاه چاله های فکری
بحران فکری، به بن بست و تلهای گفته می شود که در آن گیر می افتیم و فکر می کنیم راه نجات این مشکل، موارد دست نیافتنی است تا خودمان را گول بزنیم و آن کار را انجام ندهیم. اما بهترین راه برای این مشکل اینست که کار خود را به آینده موکول کنید. در موارد زیر چند نمونه از بحران های فکری را برای شما مثال میزنم.
نیاز به تجهیزات گران دارم اما پول ندارم
برای خرید یک ساز، قطعه کامپیوتری، چرخ خیاطی و … نیاز به پول دارید. اما نمیشود که کلیه خود را بفروشید و پول تجهیزات را بدهید. (به مورد ۲ حتما مراجعه کنید)
قصد من فقط لذت بردن از این مسئله بود
اگر قصد شما این باشد که فقط لذت ببرید و فکر کنید از این کار پولی در نمیاد و یا فقط قصد داشتید سر از سازوکار فلان نکته سر دربیاورید، فقط زمان خود را هدر داده اید.
تمام تلاش خودم را کردم اما نشد و مایوس شدم
ممکن است خسته شده باشید یا سردرگم شده اید. هیچ وقت دست از انتخاب خود نکشید. اگر به آخر خط رسیدید مایوس نشوید. جلوی ضرر را از هر طرف بگیرید منفعت است. مایوس شدن به معنای از بین رفتن همه چیز نیست. ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. در فرصت مناسب سراغ مبحث مورد علاقه خود برای یادگیری بروید.
دوست داشتم این کار را انجام دهم اما وقتی آن را نداشتم
هرگز هدف خود را بر پایه پول بنا نکنید. سعی کنید تمام هدف خود را بر روی علاقه و یادگیری مباحث مرتبط با آن کنید. به دنبال هدف و علاقه خود بروید، پول خودش میآید.
آن چیزی که میخواستم نبود و نشد
فکر میکردید ساخت موسیقی با یک دکمه انجام میشود؟ یا برنامه نویسی یک شبه در ذهن انسان میگنجد؟ طبیعتا خیر!!! پس در چنین مواقعی حتما به آینده موکول کنید.
استعدادشو ندارم
به نظر برخی از اساتید، استعداد معنایی ندارد؛ بلکه استعداد همان علاقه شماست که جلوی شما را از نا امید شدن میگیرد
مجازی فایده نداره، یکی باید حضوری به من آموزش بده
در ادامه مقاله به صورت جامع به این موضوع پرداخته میشود که چگونه بصورت اصولی به تحقیق و مطالعه بپردازید.
اصول تحقیق و مطالعه
مهمترین بعد یادگیری تحوه تحقیق و مطالعه است. اینکه چگونه یک مبحث را از صفر یاد بگیرید، نیازمند اینست که ابتدا نوع مبحث را انتخاب کنید و هوشمندانه به یادگیری ادامه دهید. در اینجا چند مدل را با هم بررسی خواهیم کرد.
مباحث تئوری
در برنامه نویسی با مفهوم statement، float، IDE آشنایی دارید ؟ اینها همگی مباحث تئوری هستند. در مبحث تئوری سعی کنید به مطالعه کتاب بپردازید. خواندن کتاب معجزه میکند. بسیاری از سوالاتی که در پیرامون ما وجود دارد جوابشان فقط در کتب نهفته است.
گیج شدهاید و وقت کمی دارید؟
میخواهید یک رابط کاربری (UI) طراحی کنید و فرصت کمی هم دارید. اصلا نگران نباشید؟ اگر گیج شدید یا وقت کمی دارید سعی کنید فیلم آموزشی ببینید. دیدن فیلم آموزشی سریعتر نکات را به شما منتقل میکند اما نسبت به کتاب آن چنان اصولی نیست. به این دلیل اصولی نیست که در آموزش ویدیویی سوال پیش آمده شما را با ترفند های کاربردی پاسخ میدهند. در مثال طراحی رابط کاربری اصول اینست که روانشناسی رنگ ها را بشناسید. اجزا را بر اساس تجربه کاربر (UX) طراحی کنید.
تجربه ندارید؟!
سعی کنید پروژه بگیرید و سر موقع انجام دهید. پروژه گرفتن باعث بالا رفتن تجربه میشود. سوژه پروژه را براساس توانایی ها و ابزار های موجودتان انتخاب کنید و بعد از به اتمام رساندن آن سراغ پروژه های بالاتر بروید. از پول پروژه های انجام شده تجهیزات خود را ارتقا دهید.
سوالات موردی دارید؟ گوگل در خدمت شماست!!!
حقیقتا نمیتوان منکر قدرت گوگل در اکثر عرصه ها شد. اما واقعا گوگل نمیتواند از شما یک برنامه نویس حرفه ای یا یک موسیقی دان قدر بسازد. گوگل راه حل هایی برای اینکه یک برنامه نویس حرفه ای اندروید شوید دارد اما هیچکدام به درد شما نمیخورد. بهترین راه حل اینست که موارد 1 تا 3 را انجام دهید و اگر و به مسئله ای برخوردید، آن را از گوگل بپرسید. برای مشکلات و سوالات موردی قطعا راه حل های کاربردی زیادی دارد.
خستگی در نیمه راه
جواب این سوال استفاده از جملات انگیزشی است که واقعا اثربخشی زیادی دارند. در اینجا چند جمله انگیزشی که خودم همیشه استفاده میکنم را قرار میدهم تا هم شما استفاده کنید هم اطرافیانتان.
موفقیت که یک شبه بدست نمیاد
واضح است که برای رسیدن به هر هدفی باید تلاش و کوشش کرد و ممارست به خرج داد تا ثمره هدف خود را ببینید.
یادگیری هر مبحثی سخت است
فکر نکنید یادگیری هر مبحثی آسان است. خواه برنامه نویسی باشد یا موسیقی. ممکن در ابتدای مسیر یا سختی مواجه شوید اما به مرور راه می افتید.
اگه علاقه داشته باشم خسته نمیشم
در ابتدای یادگیری قطعا ذوق و شوق فراوانی دارید و این حاصل علاقه شما به آن مبحث است. اگر بعد از مدتی خسته شدید، پس علاقه واقعی نداشتید.
کسب درآمد مهم نیست، مهم اینه یادبگیرم!!!
اگر به دنبال یادگیری باشید، پول خودش میاید. ابن جمله واقعیت دارد. مثلاً در زبان php اگر فریمورک اختصاصی خودتان را طراحی کنید به دنبال آن بقیه فریم ورک های php مثل سیمفونی وردپرس لاراول کدایگنایتر را کاملاً درک خواهید کرد. درست است زمان زیادی را خواهید گذاشت اما با تمام وجود php را خواهید آموخت. اما اگر مبنای خود را پول قرار دهید می توانید یک وردپرس نصب کرده و روی آن افزونه نصب کنید و سریعتر به پول برسید. واقعا به ندرت پیش میاید که کسی اینگونه عمل کند.
با عجله که کار پیش نمیره
در بسیاری از پروژه های برنامه نویسی، نمیتوان بازه مشخص و دقیقی را اعلام کرد. مثلاً طراحی وب و ساخت اپلیکیشن فروشگاهی برای تلفن همراه به هیچ عنوان در بازه یک ماهه عملی نیست. این که بازه زمانی دقیقی تعیین کنیم کمکی به یادگیری ما نمی کند بلکه ما را از یادگیری نیز دور می کند.
انرژیم ته کشید. چه کنم؟
چای یا قهوه بنوشید. فیلم و سریال ببینید. موسیقی الکترونیک گوش کنید(پیشنهاد ویژه). حین کدنویسی سعی کنید به افق خیره شوید و فکر کنید.
توی گروه میپرسم ببینم چند نفر مثل منن؟
قاعدتا مشکلاتی در مسیر شما رخ می دهد. طبیعتاً در گروه های مرتبط که عضو آنها هستید سوالتان را مطرح میکنید. دو حالت وجود دارد یا کسی بلد نیست که در این حالت شما می توانید اولین نفری باشید که به جستجوی جواب سوال میگردید و اگر جواب را پیدا کردید با بقیه به اشتراک بگذارید و حالت دوم اینکه افرادی جواب سوال شما را می دانند و میتوانید از راهنماییهای آنها استفاده کنید.
شما چه جملاتی برای افزایش انگیزه استفاده میکنید؟ حتما کامنت کنید.
تفکر آپدیت شده
بعد از این که پروژهای را به اتمام می رسانیم سوالاتی برایمان به وجود می آید. مثل بهتر از این نمی توانستم انجام بدم یا اگر فلان ابزار را در اختیار داشتم کیفیت خروجی بهتر می شد در اینجا با جملاتی برای بهبود کیفیت خروجی و شخصی آشنا خواهیم شد.
یادگیری انتها ندارد
هرچقدر به موضوعی عمیق شوید باز هم اطلاعات و نکاتی وجود دارد که باید یاد بگیرید. چون علم همواره در حال پیشرفت است.
بهتر از این / ساده تر هم میشد انجامش بدم
گاهی اوقات می توان با خلاقیت، روشهای سریع تر و بهتر ابداع کرد تا سریعتر به نتیجه برسید. زمانی که بتوانید ساده تر کاری را انجام دهید به این معناست که مطالب بسیاری را یادگرفته اید.
تمیزکاری کنید
در موسیقی حذف کرن صداهای اضافی یا در برنامه نویسی پاک کردن کد های اضافی تمیزکاری به حساب میآیند. اینکار باعث زیباتر شدن نتیجه و یادگیری بخش های مختلف دیگر میشود.
چطور بهتر یادبگیرم ؟
بهترین نوع یادگیری آموزش دادن به دیگران است. پس برای اینکه مطلب برای شما هم جا بیوفتد، به دیگران آموزش دهید تا هم خودتان هم دیگران بهره ببرند.
کمال گرایی؛ آفت یادگیری
به جرات میتونم بگم کمال گرایی از خطرناک ترین بیماریهایی هست که کافیه بهش مبتلا بشیم و به بیمار بودن عادت کنیم تا کل زمانمون و بعد از مدتی انگیزه و انرژیمون رو از بین ببره. همه دوست داریم که کارها رو تو بهترین حالتش انجام بدیم. اما این بهترین برای هر کدوم از ماها معنای مختلفی داره. یه مثال فرض کنید که در حالت کمال گرایی بخوام یه ویدیو آموزشی ضبط کنم. صدا نباید هیچ نویزی داشته باشه، تپق نباید بزنه، توضیح اول ویدیو با پرده سبز باشه و یه بک گراند حرفهای تو پس زمینه ویدیو باشه، لباس و صورت مرتب باشه، اینترو لوگو رو بعد از معرفی بزاره و … این لیست واقعا میتونه ادامه داشته باشه، این ویدیو هم احتمالا هیچ وقت ضبط نشه چون این شرایط هم نیاز به زمان زیادی داره هم یه هزینه قابل توجه!!! (ادامه این مقاله را از اینجا مطالعه کنید). در اینجا چند نمونه از کمال گرایی رو مثال میزنم که چطور میتونه مانع یادگیری شما شود.
همین ورژن جواب میده ولی بذار آپدیتش کنم
آیا واقعا به نسخه جدیدی که ارائه میشود نیاز 100درصدی دارید؟ مگر تفاوت نسخه x.x.1 با x.x.2 چقدر است؟
9 خط کد رو بذار بکنمش 8 خط
تبدیل 100 خط کد به 10 خط تمیزکاری و ساده کردن کد است اما حذف یک تا دو خط واقعا تمیزکاری حساب میشود یا وقتتان را دارید تلف میکنید؟
این زبون سخته باید سوییچ کنم رو یه زبون دیگه
این مشکل در بین بسیاری از افراد حاضر در گروه های برنامه نویسی وجود دارد. برای وب php بهتره یا پایتون؟ برای اندروید جاوا کار کنیم یا کاتلین؟ نمیشه با یک زبان برای وب و موبایل برنامه نوشت؟ از قدیم گفتند هر زبانی را بهر کاری ساخته اند (در اینده به طور مفصل پرداخته خواهد شد).
توی گوگل گشتم، هیچی نبود
99 درصد سوالات شما در گوگل موجود است. احتمالا با بیرون کشیدن اطلاعات از دیتابیسش آشنایی ندارید. اما نگران نباشید. در انتهای مقاله شما را با تکنیک های جست و جو در گوگل آشنا خواهم کرد
تکنیک های سرچ در گوگل
در این قسمت قصد دارم شما را با چند تکنیک مفید سرچ در گوگل آشنا کنم که بهترین نتایج رو بدست بیاورید.
نوع سوال | فرمت سرچ کردن | مثال |
---|---|---|
مشکلات موردی | سوال + can’t | can’t enable windows defender |
سوال در فروم ها | سوال + سایت فروم | stack overflow python write to file |
چگونگی حل مشکل (فروم های اختصاصی) | how to + فروم | stack overflow how to run python script on windows |
پیدا کردن آموزش | tutorial / course + نوع آموزش | python3 tutorial |
پیدا کردن راه حل | سوال + how to | how to run python script on windows |
ابزار آنلاین | online + ابزار | table maker online |
انجام یک کار | مبحث + ing + in + سوال | programing in python |
برترین وسایل (حالت اول) | وسیله درخواستی + top10 | top 10 gaming laptop |
برترین وسایل (حالت دوم) | وسیله درخواستی + best | best gaming laptop |
شما چه ترفند هایی برای سرچ در گوگل بلدید؟ حتما کامنت کنید.
I do hope you get to see it in person. Photos can only capture a small slice of the wonder of it. Steffane Worden Eliott
Web Of Science Journal Search Impact Factor In The Time Of The Butterflies Literary
Criticism
My web site … Sukienki z naturalnych materiałów